Skip to main content

Protecció de dades de caràcter personal

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de l’ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I SERVEIS DE SANT BOI amb CIF G65256760 i domicili social situat al carrer MIQUEL, 2-4 1a PLANTA ,DESPATX 6 08830, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA), amb la finalitat de poder participar en els nostres sortejos. En compliment de la normativa vigent, l’ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I SERVEIS DE SANT BOI informa que les dades seran conservades durant el període legalment establert.

Amb la present clàusula quedeu informat que les vostres dades seran comunicades en cas de ser necessari a administracions públiques i a totes aquelles entitats amb les quals sigui necessària la comunicació amb la finalitat de complir amb la prestació del servei anteriorment esmentat.

El fet de no facilitar les dades a les entitats esmentades implica que no es pugui complir amb la prestació dels serveis.

L’ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I SERVEIS DE SANT BOI informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que l’ASSOCIACIÓ DE COMERÇ I SERVEIS DE SANT BOI es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

Així mateix us informem que tractem les vostres dades d'acord amb l'existència del vostre consentiment. Podreu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició / revocació, en els termes que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, dirigint la vostra petició a l'adreça postal C / MIQUEL 2-4, 1a PLANTA, DESPATX 6 08830, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA) o bé a través de correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Podreu dirigir-vos a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que considereu oportuna.

Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el vostre consentiment exprés per enviar-vos publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que puguin ser del vostre interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.